Påmeldingen åpner 12. januar 2020
NM-Pakka pris: 1 499,-

Hytter: Gåavtand fra arenaen, høy kvalitet med gode senger, stort oppholdsrom og badstue. Dette er desidert beste "pris vs kvalitet" når det gjelder alle alternativer.

 

Lunsj og middag: Buffét som serveres rett ved arenaen. God kvalitet, spis så mye du vil. Seks måltider i vår pakke som gjelder fra fredag til søndag.

Heiskort og billett til Gaustabanen: NM-konkurransen avsluttes på lørdag, men søndagen er fylt med slalom eller snowboard-kjøring i et innholdsrikt anlegg. I tillegg får man muligheten til en frikjøring fra selveste Gaustatoppen. Dette er også inkludert i vår pakke.

Aftervolley: Lørdag kveld er det duket for premieutdeling, og quiz med kule premier! Etterpå følger årets fest med livemusikk og god stemning! Festen er åpen for alle! Vi har bestemt oss for å kun selge denne pakken for å kunne gi tilbake til våre sponsorer, man kan ikke velge enkelte deler. Dette er forsåvidt en VELDIG god deal for våre deltagere!

Påmeldingsavgift: Påmeldingsavgiften inngår i NM-pakka per person. Man får minst 3 kamper uavhengig av resultat. 

Lisens: De fleste som deltar har en lisens gjennom volleyball eller skal kjøpe sandvolleyball-lisens til påfølgende 2020-sesong. Begge disse er gyldige, hvis dette ikke forekommer finnes det en engangslisens på kr 200 for dette Norgesmesterskapet.

Premiering: 

Det er totalt kr. 70.000 satt av til topp 3 i begge klasser. tillegg er det lagd flotte treski som vinnerenes navn blir gravert inn på, og disse henger på Bygget rett ved arenaen året rundt. Skulle noen vinne NM tre ganger totalt får de med seg skiene hjem til odel og eie. Topp 3 får også flotte plaketter lagd av en lokal håndverker. Skulle man havne utenfor pallen, finnes det fremdeles sjanser for laget ditt å vinne noe kult i Quiz'en på lørdag kveld!